Category Archives: Bonfire Peaks

PS5 рецензија: Bonfire Peaks e релаксирачка игра со креативни загатки

Bonfire Peaks се темели на едноставен концепт: да се искачите на врвот на една мистериозна рушевина и да ги запалите вашите работи кои ги носите во кутија. Таквото нешто, меѓутоа, воопшто нема да биде лесно и потребно е да внимавате како ја носите кутијата и како стапувате во интеракција со други кутии за да можете […]