Category Archives: contra returns

Contra Returns е забавна игра за iOS и Android

Верувале или не, серијалот Contra се има појавено уште во далечната 1987 година и се одликува со едни од највпечатливите наслови кои доминираа во деведесеттите години. Носталгичарите ги замолуваме да го насочат вниманието кон Contra Returns – модерно остварување кое се одликува со солидна графика, брз, но забавен гејмплеј, одлични звуци, но бројни микротрансакции. Contra […]