Category Archives: deadlands

3 работи за најновото DLC за The Elder Scrolls Online

Gates of Oblivion авантурата ќе заврши со Deadlands додатокот. Доколку сте и вие огромни фанови на оваа ултра популарна ММО игра, ова се трите работи кои дефинитивно треба да ги знаете за најновата експанзија: Deadlands додатокот ќе излезе на први ноември за PC, а на 16 ноември за PlayStation и Xbox. Иако додатокот ќе чини […]