Category Archives: driveclub

Ride 4 изгледа ултра реалистично на PS5

Ride 4 е тркачка симулација која е излезена пред добри осум месеци, но неодамна привлече огромно внимание со видеото на јутуберот Joy Of Gaming. Видеото прикажува фото реалистична графика – толку добра да многу гејмери не можат да поверуваат дека се работи за игра, а не GoPro видео снимено во висока резолуција. Визуелно, Ride 4 […]