Category Archives: drl

Рецензија: Jupiter Hell е ретро-инспирирана игра за сите DRL фанови

Rogue Lute, Turn Based, Dungeon Crawler RPG. Ова е само дел од описите за Jupiter Hell. Развојното, полско студио ChaosForge успеја да ги изненади сите DRL фанови и љубители на ретро-инспирирани игри со уникатни механики и музичка подлога произлезена директно од пеколот. Во Jupiter Hell, на располагање имате три ликови, маринец, извидник и техничар. Иако […]