Category Archives: Ekonet

„Еконет“ станува дел од „Синами“

Од април 2021 година, македонската компанија „Еконет“ премина во сопствеништво на „Синами“. Синами веќе 20 години успешно делува на домашниот, но и на меѓународните пазари. Аквизицијата доаѓа по најавите за раст и проширување, како по бројот на вработени, така и за развој на нови напредни софтверски решенија и продукти на „Синами“. Зад двете компании стои […]