Category Archives: Galaxy Z Fold

Galaxy Z Fold3 5G и Z Flip3 5G пристигнаа во Македонија

Двата нови популарни телефони на Samsung – Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G пристигнаа во Македонија. Малопродажната препорачана цена на телефонот Galaxy Z Fold3 5G е 107.999 денари, а Galaxy Z Flip3 5G се продава по цена од 61.499 денари. „Дали добро, е доволно добро? Нашите корисници знаат дека компанијата Samsung има […]