Category Archives: game pass

15 игри наскорo ќе станат достапни преку Xbox Game Pass

Нема никакво сомневање во огромната вредност на Xbox Game Pass, особено ултимативната претплата со која можете да играте огромен број игри преку компјутер, телефон, или конзола. Но, месецот мај се чини како далеку од завршен, особено кога ќе земете во предвид дека се поплочува патот за уште 15 феноменални игри. Па така, доколку ја вклучивте […]