Category Archives: Google Doodle

Google ги слави Олимписките игри во Токио со 16-битна видеоигра

Иако дел од натпреварите се веќе започнати, денес официјално започнуваат Олимписките игри. Google нè потсети на Олимпијадата со супер интересни 16-битни мини видеоигри кои може да ги играме во прелистувачот. Играта (Google Doodle) е достапна веднаш со отворањето на Google Chrome или ако користите некој друг пребарувач може да отидете на страницата на пребарувачот (google.com). […]