Category Archives: Google I/O

Google претстави куп технологија на I/O

По една година пауза поради пандемијата Ковид-19, Google I/O повторно се одржува. Конференцијата минатата година заедно со куп други беше дел од настаните кои се откажаа, но сега откако состојбата е колку-толку нормализирана настанот може да продолжи. Очекувано Google I/O е без публика која во живо може да ги следи презентациите, но може да се […]