Category Archives: iFixit

Framework е највозбудливиот лаптоп последниве десетина години

Framework лаптоп е еден од уредите минатите месеци кои некако ги пропуштивме. Сепак за разлика од најголем дел од овие уреди, Framework е и премногу кул да го прескокнеме и да не признаеме дека сме направиле грешка. Се чини неверојатно, но до пред некои 5, 6 години лаптопите компјутери имаа можност за некакви, барем минимални […]