Category Archives: intech meetup

8-мо издание на Intech Meetup на тема: “All things Go”

Оваа година, настанот Intech Meetup создаден со многу љубов од InPlayer, станува глобален! InTech Мeetup#8 добива нов виртуелен формат со длабока цел: градење на првата Golang заедница во Северна Македонија. Во InPlayer го користиме Golang за да ја изградиме нашата платформа која е во постојан развој и подем  и сакаме да ја споделиме нашата љубов […]