Category Archives: iPhone 13

Новиот iPhone 13 е кошмар за сервисерите

Покрај потребата за соодветни алатки за отворање и делови сервисерите со новиот iPhone 13 имаат уште една нова и се чини досега најголема пречка. Речиси секој резервен дел на телефонот не функционира ако ги замени самиот корисник или неовластен сервисер. Грешки јавуваат дури и менувањето на батеријата или дисплејот, но барем телефонот и продолжува да […]