Category Archives: iPhone

Ако сакате да го забрзате стариот iPhone пробајте да ја промените локацијата

Apple и натаму ја забавува работата на постарите iPhone телефони, но добра вест е дека има едноставен начин да се надминат проблемите. Група кинески истражувачи откри дека ако корисникот ја промени локацијата на телефонот во „Франција“ перформансите на телефонот се подобруваат. Непотврдена причина за ова се судовите во Франција кои веќе ја казнија компанијата за […]