Category Archives: irfanview

Вметнувајте наслови во слики со најновата верзија на IrfanView

Претпоставуваме дека за IrfanView не е потребно посебно претставување. Ова е повеќе од одлична алатка за интеракција со вашите фотографии, а секое надополнување само го издигнува целокупносто искуство на едно поефикасно ниво. Кога сме кај тоа, најновата 4.58 верзија не воведува премногу работи, но една функција која значително се истакнува е можноста да вметнувате наслови […]