Category Archives: Mass Effect

Бројни бонус додатоци за Mass Effect фановите се привремено бесплатни!

Во пресрет на излегувањето на Mass Effect: Legendary Edition, Bioware направи бројни додатоци да се целосно бесплатни, но само до крајот на месецот мај. На располагање ја имате целосната музичка подлога за трилогијата, дигитални art books, стрипови, дигитален lithograph. Сево ова е со импресивна тежина од скоро 2GB, а може да се преземе од тука! […]