Category Archives: Netflix

Првите видеоигри на Netflix пристигаат во Полска

Корисниците на Netflix во Полска веќе можат да тестираат како ќе изгледа иднината на платформата, откако ќе бидат додадени и видеоигрите. За почеток се достапни две видеоигри базирани на популарната серија Stranger Things: Stranger Things 3 и Stranger Things: 1984. Видеоигрите се достапни во Android апликацијата на Netflix. Двете игри се излезени веќе неколку години. […]