Category Archives: notepads

Јазичиња во Notepad со Notepads

Дали знаевте дека Notepad верзијата во Windows 10 е скоро идентична со верзијата од Windows 3.1? Windows 3.1 датира уште од далечната 1992 година! Од некоја причина, Microsoft или тврдоглаво одбиваат какви било значајни надградби за оваа алатка или слепо веруваат во правилото дека она што не е искршено не треба да се поправа. Како […]