Category Archives: Office

SoftMaker Office 2021 е нов office пакет за вашата Android направа

Доколку од некоја причина барате релативно нов канцелариски пакет, но за вашата Android напојувана направа, би можеле да ги проверите потенцијалите на SoftMaker Office 2021 – канцелариски пакет кој ги содржи следниве засебни алатки: TextMaker PlanMaker Presentations TextMaker e достојна алтернатива на Word, а PlanMaker на Excel, додека Presentations од петни жили се труди да […]