Category Archives: pexels

Pexels нуди над 3 милиони фотографии без авторски права

Pexels е Android и iOS апликација која се одликува со над три милиони фотографии кои се лишени од авторски права и слободно можат да бидат користени за најразлични ваши проекти. Неодамна надополнетите апликации сега допринесуваат до полесно и поефикасно пронаоѓање, преземање и споделување фотографии и видео материјали. Pexels е одлична апликација која се одликува со […]