Category Archives: photoroom

Извлечете ги само луѓето или предметите од фотографиите со PhotoRoom

PhotoRoom e одлична iOS апликација која од неодамна е достапна и за Android. Со неа, можете да ги извлечете само луѓето или предметите од некоја фотографија и да ги поставите на некоја значително поинтересна позадина или ѕид во одредена боја. Апликацијата ги отстранува оригиналните позадини со само еден клик, а потоа автоматски ги истакнува само […]