Category Archives: ps5

Sony започна со нудење пробни верзии на PS5 игри

Моментно, во одредени региони, PS5 сопствениците можат привремено да проверат две PS5 игри – Death Stranding Director’s Cut и Sackboy: A Big Adventure. Првата игра има пробен период од шест часа, а втората игра има пробен период од пет часа. Напредокот кој ќе го направите низ игрите и трофеите кои ќе ги отклучите ви стои […]