Category Archives: Salesforce

Slack и официјално дел од Saleforce за 27,7 милијарди долари

На крајот на 2020 година во декември Salesforce најави дека го купува Slack. Минатата недела откако поминаа сите проверки, оваа зделка е и официјално потврдена, и за 27,7 милијарди долари Slack е дел од Salefoce. Компанијата најави дека плановите се Slack да биде дел од Salesforce Customer 360. Ова е платформа за податоци на купувачите […]