Category Archives: Samsung

Galaxy Z Fold3 5G и Z Flip3 5G пристигнаа во Македонија

Двата нови популарни телефони на Samsung – Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G пристигнаа во Македонија. Малопродажната препорачана цена на телефонот Galaxy Z Fold3 5G е 107.999 денари, а Galaxy Z Flip3 5G се продава по цена од 61.499 денари. „Дали добро, е доволно добро? Нашите корисници знаат дека компанијата Samsung има […]

Samsung на 11-ти август ќе претстави нови телефони со флексибилен екран

Најголемиот производител на паметни телефони Samsung најави нов настан на кој ќе претстави нови уреди со еластичен екран. Компанијата направи сè што може, без да ни каже „Ќе претставиме foldable уреди“ за да навести што ќе видиме на настанот закажан за 11 август. Од „Get ready to unfold“ до илустрацијата на поканата сè покажува дека […]

Samsung ја претстави следната генерација на флексибилни екрани

Телефоните со флексибилен дисплеј се прескапи и корисниците кои ги купуваат се ретки, сепак Samsung и натаму работи на нивна надградба. Новите флексибилни дисплеи не само што се многу поголеми, туку ќе имаат можност за поставување на камера под екранот. Компанијата престави неколку нови концепт паметни телефони кои треба да ги покажат можностите на овие […]