Category Archives: sleepschool

Научете се да спиете подобро со SleepSchool

SleepSchool е релативно нова апликација за Android и iOS која е замислена да им помогне на сите кои имаат проблеми со спиење. Според докторите и невролозите кои стојат зад апликацијата, луѓето кои имаат немирни ноќи потребно е одново да научат како правилно да спијат. За таа цел, тие се имаат здружено да осмислат серии од […]