Category Archives: squid game

Squid Game е најгледана серија на Netflix

За само 17 дена од излегувањето корејската серија Squid Game е изгледана на 111 милиони профили. Според оваа бројка серијата е најгледана серија на Netflix досега. Овие 111 милиони корисници се значително повеќе од 82 милиони профили кои ја прегледаа досегашната најгледана серија Bridgerton. Сепак, целата статистика за гледање на серијата се заснова на податокот […]