Category Archives: Startup Macedonia

Стартап Македонија започнува програма за зголемување на соработката меѓу стартапите и корпоративниот сектор

Стартап Македонија ја започнува програмата Corporate Innovation Collaborators за зголемување на соработката меѓу стартапите и корпоративниот сектор. Во пресрет на 5 годишнината од постоењето на Стартап Македонија, пет корпоративни компании NLB, Oracle, Telecom, PWC и M6 потпишаа договор за корпоративно партнерство со Стартап Македонија кои ќе нудат специјални услуги за стартапите во нашата земја. Зошто […]