Category Archives: summer sale

10 ААА игри под 100 денари на летната распродажба на Steam

Не е никаква тајна дека сме огромни фанови на инди игри. Но, некогаш сакаме да се втурнеме во ААА игра, без да потрошиме многу пари. Токму поради тоа, ископавме десет ААА игри кои не се поскапи од 100 денари, а сеуште нудат неверојатна доза забава во едно квалитетно пакување. Сите од игрите моментно можат да […]