Category Archives: the sims

4 летни новитети за The Sims 4

The Sims 4 никако не ни помислува да ја намали брзината со која исфрлува новитети. Летово никако нема да биде исклучок и љубителите на оваа уникатна симулација можат да очекуваат бројни бесплатни и платежни содржини. Новиот кит би требало да е излезен во моментот кога го читате ова. Се вика Courtyard Oasis Kit и нуди […]