Category Archives: time rise

Дигитален песочен часовник со Time Rise

Time Rise е едноставна алатка која го трансформира вашиот телефон во еден вид дигитален песочен часовник. По покренување на апликацијата, тапнете еднаш за да наместите тајмер. Во моментот кога ќе го завртите телефонот за 180 степени, ќе започне претходно наместеното одбројување, а вашиот екран полека, но сигурно ќе започне да се полни со боја. Подразбирливо, […]