Category Archives: Towers: Relaxing Puzzle

Релаксирајте се со играта Towers: Relaxing Puzzle

По исклучително долг и напорен ден, понекогаш сè што сакате е да поминете малку време со релаксирачка игра. Towers: Relaxing Puzzle се одликува со минималистички дизајн, едноставни механики и пријатна музика. Во оваа игра, целта е да ги турнете кулите кои се составени од две или повеќе коцки. Притоа, потребно е да внимавате на редоследот […]