Category Archives: ublock origin

Блокирајте оддели од веб страни со Ublock Origin

Во случај постојано да користите YouTube, би можело да ве иритираат одредени елементи на сајтот, како одделот со коментарите или одделот со препорачани видеа. Сигурни сме дека има стотици работи низ бројни сајтови кои не би сакале постојано да ви се прикажуваат. Ublock Origin, или UBO е алатка со која можете да ги сокриете одделите […]