Category Archives: Unreal Engine

Unreal Engine 5 има демо од 100GB

Не е никаква тајна дека се повеќе игри заземаат многу простор. Destiny 2 мораше да исфрли цели региони како би можело да се намали големината од 170GB на околу 100GB. Microsoft Flight Simulator бара 127 GB простор, а Red Dead Redemption 2 – 150GB. Но ова се цели игри со бројни мултимедијални елементи. Кога ќе го […]