Category Archives: useful knots

WhatKnotToDo е апликација која ќе ве научи како да правите јазли, а TangleMaster 3D ќе ве забави со загатки за расплеткување јажиња

Имате потреба за сплеткување јаже, жица или конец, но не знаете како на направите цврсти јазли? WhatKnotToDo е апликација која ќе ви покаже на едноставен начин и со чекор-по-чекор инструкции како да правите над 70 најразлични јазли, нешто што знае да биде особено корисно доколку се занимавате со риболов, пловење, кампување или читање „Педесет нијанси […]