Category Archives: Verizon

Yahoo! пак е Yahoo! и има а нов сопственик

По неколку промени на сопствениците, и неколку промени на името „Yahoo!“ повторно е „Yahoo!“. Компанијата продолжува да работи самостојно под Apollo Funds, а удел во Yahoo и натаму има и Verizon. Yahoo и AOL кој досега беа Verizon Media официјално преминаа во сопственост на Apollo Funds и го променија името назад во Yahoo. Во 2015 […]