Category Archives: Volkswagen

Volkswagen ID.Life е електрично возило со ретро-футуристички дизајн

Volkswagen го претстави своето ново електрично возило ID.Life. Она што е карактеристично за ID.Life е спојот на ретро и футуристички дизајн, но и релативно ниската која купувачите ќе треба да ја платат за нов автомобил. Квалитетните електрични возила со подостапна цена се дел плановите на сите производители на возила. ID.Life ќе чини околу 20 000 […]