Category Archives: xCloud

xCloud стриминг на игри стана достапен во 22 земји, но не и во Македонија

xCloud овозможува стриминг на над стотици игри од каков било телефон или компјутер, со што се поставува како директен конкурент на GeForce Now. Ова е феноменална и пристапна можност, особено доколку имате супер брз интернет. xCloud е вклучен во Game Pass Ultimate претплатата, што е одлична зделка затоа што за 15 долари можете да играте […]