Funnel hacking со Гент Мехмети #комкаст​ 102

-

Гостин на оваа епизода на Дарко Булдиоски во 102-то издание на поткастот Комкаст му е Гент Мехмети. Тема на „епизодата“ е маркетинг инка или marketing funnel и секако прилагодување за организирање на успешни „funnel“ кампањи. Гент Мехмети е B2B Copywriter & Marketing Consultant и Head Of Marketing во LEORON Institute.

Поткастот е супер интересен за сите кои работат маркетинг, но нивото на дискусија и објаснување е доволно едноставно за да биде разбирлива и интересна за сите.


#Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Дарко Булдиоски од NewMedia MK.

The post Funnel hacking со Гент Мехмети #комкаст​ 102 appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *