GG ПОДКАСТ S07E29: Mortal Kombat, Naraka, Apex Legends Legacy

-

Супер игри и настани кои влијаат на целата гејминг индустрија се дел од оваа епизода на ГГ Поткаст. Гораст, Данко, Бобо и Паци се обидуваат да предвидат што ќе се случи со основачите на Blizzard кои ја напуштија компанијата и се приклучија на Dream Heaven. Од игрите може да погледнете што се случува со Warzone, Apex Legends, Resident Evil, Returnal, Naraka и куп други игри.

За да не биде баш само за видеоигри беше заслужен крајот на епизодата и прегледот на Mortal Kombat.

The post GG ПОДКАСТ S07E29: Mortal Kombat, Naraka, Apex Legends Legacy appeared first on IT.mk.

Category:
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *