GG ПОДКАСТ S07E30: Рецензија на Returnal, Ratchet & Clank, Lost Soul Aside

-

League of Legends или Dota дискусијата продолжува во оваа епизода, овој пат за анимираните серии, или барем за трејлерите на сериите. Потоа може да слушнеме што мислат Данко, Бобо, Гораст и Паци за иднината на Mortal Kombat филмовите и куп нови видеоигри.

Lost Soul Aside, Returnal, Ratchet & Clank, Scavengers, нова Warhammer игра, Legend of the Keepers се дел од игрите оваа епизода.

Премиерите на GG Podkast може да ги гледате секој понеделник од 21:00 на Twitch каналот на GG.

The post GG ПОДКАСТ S07E30: Рецензија на Returnal, Ratchet & Clank, Lost Soul Aside appeared first on IT.mk.

Category:
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *