GG ПОДКАСТ S07E32: BioMutant, GetsuFumaDen, Scarlet Nexus

-

И оваа епизода на поткастот започнува слично како и минатата, најпрво препораки за филмови и серии, а потоа супер видео игри. Тимот на GG PODKAST ви препорачува да ја рипнете филмската верзија на Monster Hunter, и да ја изгледате серијата Castlevania.

Љубителите на игри може да погледнат неколку интересни наслови: GetsuFumaDen, Scarlet Nexus, Biomutant и Mass Effect Legendary Edition.

The post GG ПОДКАСТ S07E32: BioMutant, GetsuFumaDen, Scarlet Nexus appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *