GG ПОДКАСТ S07E33: Days Gone (PC), Lies of P, Biomutant

-

Лоша вест е дека од остануваат уште две епизоди до крајот на седмата сезона на GG ПОДКАСТ. Добра вест е дека сме поблиску до Giveaway епизодата, а оваа епизода ќе дознаеме повеќе за наградите. Фокус на епизодата е на неколку нови игри DaysGone за PC, Lies of P, и разочарувањето од Biomutant се дел од епизодата. Ако ова не ви е доволно може да погледнете и што Данко, Бобо, Паци и Гораст мислат за Overwatch 2 и Shadow Warrior 3.

The post GG ПОДКАСТ S07E33: Days Gone (PC), Lies of P, Biomutant appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *