GG ПОДКАСТ S07E34: Unreal Engine 5, Biomutant, Far Cry 6

-

Полека, но сигурно стигнавме до крајот на уште една сезона на најдобриот поткаст за видеоигри. Остана уште последната епизода и супер награди пред да започне летото.

Љубителите на видеоигри во оваа епизода може да погледнат како ќе изгледа новото шесто издание на Far Cry. Покрај ова може да погледнеме што ќе се случува во Dying Light, Aragami 2, Horizon Zero Dawn, Biomutant…

The post GG ПОДКАСТ S07E34: Unreal Engine 5, Biomutant, Far Cry 6 appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *