GG ПОДКАСТ S07E35: Финале

-

За жал заврши уште една сезона на GG.MK, добра вест е дека може да започнеме со одбројување до сезона 8. Вообичаено крајот на сезоната е „резервиран“ за доделување на награди. Очекувано нема премногу место за нови вести, што не е никакво изненадување со оглед на тоа дека имаше тон награди.

Осмата сезона на GG.MK започнува во октомври, а дотогаш може да ги следите повремените гејминг стримови на нивниот канал.

The post GG ПОДКАСТ S07E35: Финале appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *