GG ПОДКАСТ S08E01: New World, Wolverine, Spider Man 2, Project Eve

Одлична вест за сите љубители на видеоигри и се поврзано со видеоигри и хардвер. На почетокот на минатата недела излезе првата епизода на новата сезона на GG ПОДКАСТ и во неа сите новитети од гејминг светот. Од хардвер дознавме малку што мислат Гораст, Данко и Бобо за новите пакети на PlayStation, а од игри можевме да слушнеме за New World, Wolverine, Spider Man 2, Project Eve. Секако плус по некој трејлер како оној на Bayonetta.

The post GG ПОДКАСТ S08E01: New World, Wolverine, Spider Man 2, Project Eve appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *