GGS07E31 ПОДКАСТ: Resident Evil: Village, Epic vs Apple, Venom – Let there be Carnage

-

Во новата епизода на GG PODKAST може да дознаете што е ново од гејминг светот и кои се најновите гик серии и филмови кои може да ги гледате. Покрај гејминг вестите тема во епизодата е и виртуелна реалност и судскиот спор на Apple и Epic Games.

Главна тема во оваа епизода е Resident Evil: Village, играта излезе минатата недела и е една од најпопуларните игри кои ќе излезат во мај.

The post GGS07E31 ПОДКАСТ: Resident Evil: Village, Epic vs Apple, Venom – Let there be Carnage appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *