Pexels нуди над 3 милиони фотографии без авторски права

-

Pexels е Android и iOS апликација која се одликува со над три милиони фотографии кои се лишени од авторски права и слободно можат да бидат користени за најразлични ваши проекти.

Неодамна надополнетите апликации сега допринесуваат до полесно и поефикасно пронаоѓање, преземање и споделување фотографии и видео материјали.

Pexels е одлична апликација која се одликува со мултимедијални содржини во висок квалитет и топло се препорачува за употреба за најразлични вебсајтови, презентации, постови на социјални мрежи и слично.

Во случај да имате ваши фотографии, можете да ги споделите преку апликацијата и да ги понудите за слична употреба од останатите членови на заедницата.

The post Pexels нуди над 3 милиони фотографии без авторски права appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *