SpaceEye ја трансформира вашата десктоп површина со погледи кон планетата Земја од вселената

-

SpaceEye е мала алатка која има за цел да поставува позадини од најразлични прикази од планетата Земја, преземени од најразлични извори од сателити.

По инсталирање на алатката, ќе видите во вашата лента од задачи мала SpaceEye икона. Доколку кликнете на иконата, ќе можете да изберете најразлични слики од нашата планета. Под секоја слика има мал зелен круг. Доколку кликнете тука ќе можете да изберете колку често сликата да биде ажурирана, а со тоа, и колку често да се менува вашата позадина.

The post SpaceEye ја трансформира вашата десктоп површина со погледи кон планетата Земја од вселената appeared first on IT.mk.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *